Mobirise

Tekencursus:
Tekenen in 3 stappen (volwassenen)  

Deze cursus biedt iedereen een unieke kans om natuurgetrouw te tekenen.Het is zo geweldig om te kunnen tekenen wat je wil. Deze cursus leert je dat gegarandeerd.Het is de investering echt waard omdat je een andere creatievere kant van jezelf leert kennen.

In deze tekencursus leer je op betrekkelijk eenvoudige wijze tekenen. Je hoeft er niet een speciaal talent voor te hebben, je moet het wel leuk vinden om allerlei opdrachten te maken, ook thuis. 

Iedereen kan het leren, ontwikkel met deze cursus de creatieve talenten die verborgen liggen in de rechter hersenhelft. Leer hoe je je creatieve rechter hersenhelft kunt aansturen door bijzondere opdrachten die je leren te schakelen van je linker naar je rechterhersenhelft, hierdoor kan je beter zien. Deze cursus is door mij gemaakt en o.a. geïnspireerd op het boek, " leer creatief zijn," van Betty Edwards. De lessen worden veelal in stilte gegeven. Hiermee kom je sneller tot resultaat. Elke week krijg je een opdracht mee naar huis. Waar echt oog voor is, is het ontwikkelen van een eigen stijl. Iedereen is uniek, en dat is vooral leuk om terug te zien in je tekeningen.


Voor wie is deze cursus bedoeld? 

Voor iedereen die graag naar waarneming wil leren tekenen of creatiever wil leven, en voor mensen zonder tekentalent.

Voor iedereen die een basis wil leggen voor het schilderen.

Voor studenten die de PABO volgen, voor scholieren die nog toelating examen willen doen voor de Kunstacademie of een andere creatieve richting. 

In de cursus is de diversiteit van verschillende leeftijden juist erg leuk, dat zorgt voor een fijne dynamiek. (leeftijd 17 - 87)


Prijzen:

Tekencursus tekenen in drie stappen prijs:

12 lessen 2 1/2 uur € 390,- incl. gebruik van teken materiaal en papier (2 uren), € 32,50 per les.

Speciale aanbieding: De eerste 10 cursisten € 370 i.p.v. € 390.


12 lessen 2  uur € 357,- incl. gebruik van teken materiaal en papier (2 uren), € 29,75 per les.

Speciale aanbieding: De eerste 10 cursisten betalen € 339 i.p.v. € 357.

Zonder instructie

Na 1e instructie

Na 2e instructie

Schildercursus: Schilderen in 3 stappen (volwassenen)

Inhoud schildercursus:

Evenals de tekencursus leer je schilderen in een aantal stappen.

Hoe bouw je een schilderij op? Voorgrond, achtergrond, hoe krijg je diepte in een schilderij? Kleurgebruik: Welke kleuren vormen een mooi geheel? Hoe maak je een schilderij spannend? Welke compositie vormen zijn er? We bespreken oude en nieuwe meesters, en maken een meesterwerk compleet na.

Schilderen in drie stappen prijs:

10 lessen 295,- incl. gebruik van acrylverf, excl. doek. (2 uren). 


ADRES
Noorder Sanatorium
Stationsweg 163
Zuidlaren

CONTACT
Email: maritsatelier@gmail.com
Phone: 0633133643